Lorena şi Alex

DSC_5909
« 2 de 28 »

Spre finalul lunii iulie, respectiv în data de 27, am fost invitaţi ca fotografi la nunta Lorenei şi a lui Alex. Cei doi tineri fuseseră sfătuiţi să facă această alegere de nişte cunoştinţe.

Emoţii s-au conturat şi pentru această nuntă, tinerii s-au dovedit a fi prietenoși şi degajați, ceea ce ne-a încîntat. În avansul evenimentului ne-am întâlnit pentru mici discuţii. Petrecerea a fost găzduită de un restaurant puţin mai depărtat de Baia Mare, iar ambianţa fermecătoare a dat o caracteristică distinctă acestei nunţi. Cei doi tineri ne-au sensibilizat cu pasiunea lor pentru dans, mişcările ritmice pe care le-au etalat pe ringul de dans făcând o bună impresie tuturor.

Ulterior petrecerii (etichetată de toţi invitaţii drept un real succes) a avut loc şi şedinţa foto, realizată în aceeaşi locaţie. Zburdalnici şi cu prezenţă de spirit, Lorena şi Alex au transformat momentul într-unul plin de distracţie. Imaginile surprinse de aparatele noastre foto n-au afişat doar posturi clasice, ci şi atitudini vesele şi sprintene: cei doi şi-au condimentat sesiunea cu o săritură de pomină în piscina restaurantului! De asemenea, am realizat fotografii şi într-un decor de munte.