Dana şi Ionuţ

DSC_8214
« 1 de 8 »

Ne-am început periplul fotografic din 2013 în data de 12 mai cu nunta Danei şi a lui Ionuţ. Celor doi le-am fost recomandaţi de către un bun amic, DJ, însă prima întâlnire a fost presărată, cel puţin pentru noi, cu reacţii neaşteptat de… şovăielnice.

Mai întâi l-am cunoscut pe Ionuţ care a venit la studioul nostru pentru a pune la punct detalii legate de colaborare. Mare ne-a fost mirarea când în încăpere şi-a făcut apariţia un tânăr impresionant de masiv, ieşit din „tiparul” mirilor pe care i-am bifat până atunci în portofoliul profesional. Cu… emoţiile aferente am închegat discuţiile cu cel despre care am aflat că este un „campion naţional la culturism”, iar în spatele omului cu o constituţie voluminoasă am descoperit o fire cordială şi maleabilă. Astfel, am dat la o parte scepticismul şi, bucuroşi de personalitatea volubilă a lui Ionuţ, am acceptat o nouă provocare fotografică. Ulterior, am întâlnit-o şi pe Dana – o femeie dezinvoltă pe care am reperat-o ca fiind o persoană distinsă. Cu puţin timp înainte de marele eveniment din viaţa celor doi am planificat o întâlnire pentru a schiţa ultimele amănunte legate de colaborarea cu noi, iar la final ne-am considerat chiar norocoşi de a participa la nunta lor.

Iar gândurile noastre s-au adeverit. În data de 12 mai am luat parte la una dintre cele mai elegante petreceri prilejuite de căsătorie. Iar dacă ar fi să rezumăm întâmplarea de mare însemnătate din viaţa celor doi am eticheta-o la un singur cuvînt: originalitate. Un element aparte care a dat o notă distinctivă nu doar din partea noastră, ci şi din cea a invitaţilor a fost faptul că cei doi tineri miri au acceptat inedita provocare de a dansa pe ritmurile interpretate de fanfara municipiului, prezentă în acea zi în parcul din apropierea restaurantului care le-a găzduit nunta. O nuntă aspectuos orînduită, în compania oamenilor dragi. Partea a doua a colaborării noastre s-a concretizat într-o şedinţă foto pe care am ales să o întreprindem într-un cadru muntos.  La bunele impresii rămase întipărite urma acestei nunţi am adăugat, spre bucuria noastră, şi încă doi prieteni buni şi… de nădejde.