Bianca şi Călin

DSC 8788
« 2 de 22 »

Pe Călin l-am cunoscut în urmă cu 10 ani, iar prietenia noastră a însemnat în calendar acelaşi interval. Prin urmare, era de neconceput ca noi să nu îi fim alături atât ca amici, cât şi ca fotografi în ziua de 9 iunie, când şi-a legat destinul alături de frumoasa lui Bianca.

Întâlnirile pe care le-am planificat înainte de eveniment s-au transformat, bineînţeles, în ieşiri amicale. După porţii de râs, dar şi de rememorat întâmplări petrecute în tot acest răstimp de cînd ne-am cunoscut, am schiţat în agendă colaborarea noastră. Nunta a fost una deosebită, în cadrul căreia vedete au fost nu doar cei doi miri, cât şi ceteraşul-minune al Maramureşului Istoric: Vasilică Godja. Acesta a creat o atmosferă pe cât de plăcută, pe atât de impozantă – prin ghiduşiile realizate cu vioara şi arcuşul său.

Totul a fost impecabil până la final, iar un alt moment aparte a fost reprezentat de implicarea unor nuntaşi în realizarea unui dans în reputatul stil Harlem Shake. Mirii – comunicativi şi fotogenici nu doar la nuntă, cât şi la şedinţa foto care a succedat evenimentul. Peisajul de munte ales le-a priit, iar imaginile au relevat un cuplu jucăuş, plin de viaţă.