Andreea şi Ionuţ

DSC_1709
« 1 de 25 »

Pe cei doi i-am cunoscut prin intermediul internetului. Andreea şi Ionuţ sunt doi tineri stabiliţi în Statele Unite ale Americii, dar care au preferat să-şi facă angajamentele de căsătorie în ţară. Iar www.bluefotostudio.ro a fost sursa care le-a inspirat încredere în materie de servicii foto-video.

Surprinzător, soarta ne-a adus în agendă încă un cuplu definit prin sport. Atât Andreea, cât şi Ionuţ au fost sportivi de performanţă (volei, respectiv handbal), însă de data aceasta ne-am „stăpânit” ceva mai bine emoţiile. Din pricina distanţei între noi, elementele legate de colaborarea noastră le-am stabilit exclusiv prin intermediul telefonului ori al mediului virtual, iar prima întrevedere am bifat-o cu vreo două săptămâni înainte de ceremonie. Andreea era uşor mâhnită din cauza unei probleme de sănătate, îşi făcea griji despre felul în care va dansa alături de Ionuţ, însă, împreună, am gândit un mic truc care s-o ajute să ducă la bun final coregrafia pregătită pentru petrecere. Pe măsura preocupărilor a fost şi succesul.

În ziua nunţii (18 mai) toată organizarea a dat roade, iar invitaţii s-au simţit de minune. O piesă de rezistenţă a nunţii a fost reprezentată de un barman special adus de cei doi miri. Acesta a avut, pe toată durata petrecerii, sarcina de a pregăti pentru doritori cele mai exclusiviste cocktailuri, combinaţiile de băuturi fiind pline de savoare. Pentru şedinţa foto programată după nuntă nu s-a ales vreo locaţie specială. Andreea şi Ionuţ au preferat să se pozeze în mijlocul naturii, pe un câmp, şi – chiar dacă norii şi ploaia se arătau ameninţător – sesiunea s-a dovedit prielnică pentru imagini impresionante şi bine realizate.