Alina şi Flaviu

DSC_1088
« 2 de 24 »

În 6 iulie ne-am deplasat în Oradea pentru a participa la nunta unei prietene alături de care soţia mea, Amalia, a copilărit în oraşul natal – Borşa. Cu un an înainte, imortalizasem în fotografii un alt moment special al celor doi – starea civilă.

Ne-a plăcut enorm de cei doi tineri, care s-au dovedit a fi „modele” exemplare în faţa aparatului de fotografiat. Organizarea petrecerii a fost ireproşabilă, iar Natalia Selegean, finalistă în competiţia televizată X Factor, a fost cea care a închegat atmosferă muzicală a serii. De la nuntă n-au lipsit momentele specifice (furatul miresii, aruncatul buchetului) care au făcut deliciul invitaţilor.

Şedinţa foto a fost una inedită nu doar pentru miri, cât şi pentru noi – mereu deschişi înspre provocări. Alina şi Flaviu şi-au dorit o locaţie specială pentru fotografiile care le vor fi amintiri nepreţuite în timp şi, în consecinţă, şi-au ales minunata Budapesta pentru a imortaliza momentul. Cu acest prilej, am vizitat principalele repere ale oraşului traversat de Dunăre, iar cei doi miri s-au pliat perfect decorurilor pentru a se realiza fotografii fără cusur.